Hulp nodig of een vraag stellen?

bel 077- 467 8150

De voordelen van Leefvrij zijn:


  • Uw belang staat altijd voorop;
  • Direct & Persoonlijk contact;
  • Altijd in de buurt en bereikbaar;
  • Verschillende expertises in huis.
afsluiten
vervolg
 

Meer informatie

Opstalverzekering (woonhuisverzekering)

Een opstalverzekering of woonhuisverzekering verzeker het huis zelf inclusief glas. De opstalverzekering dekt alle schade aan uw huis door brand, inbraak, storm, blikseminslag, het springen van de waterleiding, rook en roetschade. Huiseigenaren doen er verstandig aan zo'n verzekering af te sluiten. Bij een eigen woning eist de hypotheekverstrekker meestal dat huis goed verzekerd is. Het huis is immers het onderpand voor de hypotheek en moet, na bijvoorbeeld een brand, weer in dezelfde staat kunnen worden teruggebracht. Bij een opstalverzekering gaat het daarom bijna altijd om een verzekering voor de herbouwwaarde. Dat is het bedrag dat nodig is om bijvoorbeeld de afgebrande of ingestorte woning opnieuw te bouwen op dezelfde plek.

U kunt de herbouwwaarde zelf vaststellen met de herbouwwaardemeter. (Dit elektronische formulier is beschikbaar op onze website). Of uw huis laten taxeren door een makelaar. Verzekeraars passen de herbouwwaarde ieder jaar aan (met een indexcijfer). Ook als uw huis door een verbouwing meer waard is geworden, moet de opstalverzekering worden aangepast en de verzekeringsmaatschappij worden ingelicht. 

Inboedelverzekering

Zaken als meubelen, technische apparaten, schilderijen en kleding vallen onder de inboedel. Door brand, diefstal, waterschade of stroomuitval kan de inboedel kapot gaan of verloren raken. Een inboedelverzekering dekt (een deel van) de financiële gevolgen hiervan. Deze verzekering kun je aanvullen met een buitenhuisdekking.

Om de waarde van de inboedel goed te kunnen inschatten, werken de meeste verzekeraars met inboedel- of inventarislijsten. Hierop kunt u invullen wat u allemaal in huis hebt, de ouderdom en de waarde ervan. hoe meer waarde, hoe hoger de premie zal zijn. De premie is verder afhankelijk van uw woon- en leefomstandigheden.

Deze verzekering afsluiten? 

Leef Vrij heeft een unieke vergelijkingssite ontwikkeld. Hier kan je de premies van de grote verzekeraars vergelijken  en direct online afsluiten. Interesse? 

 

Voordelen

De belangrijkste redenen waarom klanten kiezen voor Leef Vrij:

• Uw belang staat altijd voorop;

• Direct & Persoonlijk contact;

• Altijd in de buurt en bereikbaar;

• Verschillende expertises in huis.

Over Leef Vrij

Leef Vrij is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich onderscheidt van de gebruikelijke advisering, daar we werken in 3 fases, namelijk:

 

  1. Infogesprek
  2. Maken advies
  3. Vervolgens het uitbrengen van het advies rapport

 

En wel door ons advies exact op uw wensen en financiële situatie te laten aansluiten, zodat u voor nu, en in de toekomst een maatwerk advies krijgt aangeboden.

Mijn Polissen

NH1816

MKB Plus Diensten

 

Mijn Polissen

Regiobank

Heeft u hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Bel ons, wij
zitten voor u klaar!

077- 467 8150

ma / vr 09:00 tot 17:00

contact
 

Jan

" Heb met jullie nu al een beter kontakt dan met mijn vorige tussenpersoon in 6 jaar. Ik hoop dat dit zo blijft. "

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste financiële nieuws?

Schrijf u in op de nieuwsbrief

inschrijven nieuwsbrief