Hulp nodig of een vraag stellen?

bel 077- 467 8150

De voordelen van Leefvrij zijn:


  • Uw belang staat altijd voorop;
  • Direct & Persoonlijk contact;
  • Altijd in de buurt en bereikbaar;
  • Verschillende expertises in huis.
afsluiten
vervolg
 

Meer informatie

U staat er misschien niet bij stil, maar iedereen kan met een juridische procedure te maken krijgen. Een conflict met de buren over de precieze grens tussen de tuinen een dreigend ontslag of problemen met de huurbaas: meestal worden ze in goed overleg opgelost, maar soms loopt het uit op een rechtszaak. De kosten van een juridische procedure kunnen hoog oplopen. Een rechtsbijstandverzekering vangt een deel van die kosten op. Meestal is zo'n verzekering 'in natura': bij juridische problemen krijgt u geen geld uitgekeerd, maar de verzekeringsmaatschappij handelt de juridische zaak zo veel mogelijk voor u af. Daarvoor heeft de maatschappij juristen in dienst of huurt ze in. U krijgt dan bijvoorbeeld een advocaat toegewezen. 

 

Rechtsbijstandverzekeringen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een bepaald soort rechtsproblemen (bijvoorbeeld in het verkeer) of voor een uitgebreide polis. Hoe uitgebreider de verzekering, hoe hoger de premie. De precieze dekking verschilt per verzekeringsmaatschappij, net als eventuele eigen bijdragen en andere voorwaarden. 

 

Juridische kwesties die al lopen op het moment dat U de verzekering afsluit worden niet vergoed. Meestal geldt er ook een wachttijd, dat wil zeggen dat de maatschappij geen hulp geeft bij rechtsproblemen die zijn ontstaan in bijvoorbeeld de eerst drie maanden nadat de verzekering is ingegaan.

Deze verzekering afsluiten? 

Leef Vrij heeft een unieke vergelijkingssite ontwikkeld. Hier kan je de premies van de grote verzekeraars vergelijken  en direct online afsluiten. Interesse? 

 

Voordelen

De belangrijkste redenen waarom klanten kiezen voor Leef Vrij:

• Uw belang staat altijd voorop;

• Direct & Persoonlijk contact;

• Altijd in de buurt en bereikbaar;

• Verschillende expertises in huis.

Over Leef Vrij

Leef Vrij is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich onderscheidt van de gebruikelijke advisering, daar we werken in 3 fases, namelijk:

 

  1.  Infogesprek
  2. Maken advies
  3. Vervolgens het uitbrengen van het advies rapport

 

En wel door ons advies exact op uw wensen en financiële situatie te laten aansluiten, zodat u voor nu, en in de toekomst een maatwerk advies krijgt aangeboden.

Mijn Polissen

NH1816

MKB Plus Diensten

 

Mijn Polissen

Regiobank

Heeft u hulp nodig of wilt u een vraag stellen?

Bel ons, wij
zitten voor u klaar!

077- 467 8150

ma / vr 09:00 tot 17:00

contact
 

Annemarie

" Meende dat er een fout gemaakt was in de premie, bleek dat per 1 januari de assurantiebelasting hoger is geworden. Nogmaals sorry dat ik jullie de schuld gaf. "

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste financiële nieuws?

Schrijf u in op de nieuwsbrief

inschrijven nieuwsbrief